Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een hele klus. Je moet je werk tijdelijk stilleggen. Dit is in alle sectoren erg vervelend. Een bedrijfsverhuizing heeft invloed op iedereen, het is belangrijk dat dit snel en moeiteloos verloopt. Je kunt daarom wel wat hulp gebruiken bij zo’n grote verhuizing. Door de jarenlange ervaring is Jos Dusseldorp perfect in staat een bedrijfsverhuizing goed te laten verlopen.

Een bedrijf verhuizen

Best spannend zo’n zakelijke verhuizing. Je vraagt je waarschijnlijk af wat de beste aanpak is, hoeveel tijd alles kost en hoelang je het werk eventueel stil moet leggen. En dan heb je het nog niet eens over de inrichting van het nieuwe pand. Dat is natuurlijk handig om van tevoren te bepalen, zodat je alle meubels direct op de goede plaats kunt zetten. De verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp denken graag met je mee. Met een goede voorbereiding en planning, oplettendheid, structuur en leiding zorgen we samen met jou voor een efficiënte bedrijfsverhuizing. Dan kun jij je werk snel weer oppakken. Doordat de verhuizing snel verloopt, bespaar je de kosten voor een langdurige verhuizing. Samen met Jos Dusseldorp worden de spullen nauwkeurig ingepakt en vervoerd, zodat alle spullen zonder schade aan komen op de nieuwe bestemming.

zakelijk-bedrijfsverhuizing

Zorgverhuizing

Een zakelijke verhuizing op zich is al spannend. Maar bij de verhuizing van een zorginstelling heb je daarnaast te maken met mensen die meeverhuizen. Een zorgverhuizing vereist daarom een andere aanpak. Je wilt rust creëren voor de patiënten, het overzicht bewaren en ondertussen de zorg blijven bieden. Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp ondersteunt je graag bij de zorgverhuizing, van voorbereiding en planning tot de indeling van de nieuwe locatie. Samen met jou dragen we zorg voor een soepele verhuizing. Hierdoor hebben de bewoners zo min mogelijk last van de verhuizing en kunnen ze de zorg blijven krijgen die nodig is.

Neem contact op met de verhuisservice van Jos Dusseldorp om de verhuizing te bespreken en een plan op maat te maken voor de zakelijke verhuizing.

zakelijk-zorg-verhuizingen

Specialist nodig voor een zakelijke verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2017 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.