Verhuisbedrijf Borculo

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Borculo? Dan ben je bij Jos Dusseldorp aan het juiste adres. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en alle vakkennis in huis om jouw verhuizing prettig en snel te laten verlopen. Wij handelen zowel zakelijke als particuliere verhuizingen in Borculo en omgeving af. De verhuizers van Jos Dusseldorp stellen zich flexibel op en kunnen een verhuizing in verschillende gradaties uitvoeren. We nemen graag even de mogelijkheden met je door.

De diensten van het verhuisbedrijf in Borculo

Bij Jos Dusseldorp stellen we ons dienstbaar op en passen we onze dienstverlening aan op jouw wensen. Je kunt bij ons dan ook kiezen voor verschillende verhuisdiensten:

  • Zelf verhuizen: je regelt de verhuizing helemaal zelf. Wij regelen het vervoer en onze professionele verhuizers helpen je bij het systematisch in- en uitladen van je spullen.
  • Samen verhuizen: Heb je zware of grote meubels die gedemonteerd moeten worden? Dan nemen onze verhuizers deze klus graag uit handen en zorgen ervoor dat ook de zwaarste objecten veilig getransporteerd kunnen worden.
  • Laat je verhuizen: wij nemen de verhuizing over, uiteraard met jouw goedkeuring. Je inboedel wordt ingepakt, vervoerd en op juiste locatie uitgepakt. Witgoed wordt aangesloten en de meubels worden op de juiste plek in het interieur geplaatst.

Zakelijke verhuizingen

Wij nemen niet alleen particuliere opdrachten aan, maar hebben ook veel ervaring bij het verhuizen van zakelijke inboedel. Daarbij werken we uiteraard snel en efficiënt, zodat de bedrijfsvoering weinig hinder van de verhuizing ondervindt. We plannen de verhuizing tot in de puntjes, want met een goede voorbereiding, structuur en leiding zorgen we voor een succesvolle verhuizing. Je inboedel wordt vakkundig ingepakt en ingeladen, zodat alles veilig op de nieuwe locatie aankomt. Hier helpen we bij het uitladen en zorgen we ervoor dat alle spullen op de goede plek komen te staan. Naast het verhuizen van bedrijven hebben we ook ervaring met het verhuizen van zorginstellingen. Ook hierbij zorgen we voor een prettige verhuizing, zodat bewoners en personeel zo min mogelijk last van deze ingrijpende verandering hebben.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in de diensten van ons verhuisbedrijf? Met Jos Dusseldorp ben je verzekerd van een prettige afhandeling van je verhuizing. We bespreken jouw mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek. Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bel naar 0544-371210 voor een direct antwoord.

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.