Verhuisbedrijf Eibergen

Jos Dusseldorp is je vertrouwde verhuisbedrijf in Eibergen en omgeving. Wij verzorgen verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om iedere verhuizing soepel te laten verlopen. Waar nodig bieden wij ook de mogelijkheid om inboedel voor korte of langere tijd op te slaan. Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp is gevestigd in Lichtenvoorde en draagt zorg over verhuizingen in omringende plaatsen als Eibergen, Doetinchem en Winterwijk. Zelfs een verhuizing naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Particuliere verhuizingen door verhuisbedrijf Eibergen

Over de jaren heen heeft verhuisbedrijf Jos Dusseldorp een groot aantal particuliere verhuizingen in Eibergen en omstreken verzorgd. Voor particuliere verhuizingen bieden wij verschillende pakketten.

Pakket 1: Wanneer je kiest voor het voordeligste verhuispakket, pak je je spullen zelf in en laad je ze samen met ons in de verhuiswagen. Onze chauffeur rijdt je spullen vervolgens naar je nieuwe adres. Eenmaal op locatie pakken we de spullen gezamenlijk uit.

Pakket 2: Je kunt er ook voor kiezen om je spullen zelf in te pakken en het demonteren van grote meubelstukken door ons te laten verzorgen. Ons verhuisteam regelt eveneens het laden, lossen en het transport.

Pakket 3: Als je weinig tijd hebt of het niet zit zitten om met dozen te slepen, kun je kiezen voor dit full-service pakket. Onze verhuizers pakken je spullen in en wij verzorgen het transport en het laden en lossen. Aangekomen bij je nieuwe woning pakt ons verhuisteam je spullen ook weer uit.

Verhuizing buitenland

Een verhuizing naar het buitenland werkt net even iets anders dan een verhuizing in Eibergen en omgeving. Voor elke verhuizing naar het buitenland stelt verhuisbedrijf Jos Dusseldorp een aanpak op maat samen. Voor elk Europees land zijn er andere zaken waar je op moet letten en die je moet regelen. Door onze jarenlange ervaring met buitenlandse verhuizingen kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Bedrijfsverhuizingen

Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp is eveneens expert op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Wij begrijpen dat je verhuizing snel en zorgvuldig moet verlopen, zodat de gewone bedrijfswerkzaamheden weer zo snel mogelijk door kunnen gaan. Wij nemen al het werk uit handen. Met een zorgvuldige planning zorgen wij dat de verhuizing uiterst soepel verloopt. Door bijvoorbeeld de inrichting van het nieuwe pand van tevoren door te spreken kunnen wij je spullen op de juiste plek neerzetten.

Afspraak maken

Laat jouw verhuizing in Eibergen verzorgen door verhuisbedrijf Jos Dusseldorp. Wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze verhuisservice? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0544-371210 of per e-mail sean@josdusseldorp.nl.

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.