Verhuisbedrijf Lochem

Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp is gevestigd in Lichtenvoorde, vlak bij Lochem. Laat je jouw verhuizing graag over aan een professionele en betrouwbare speler? Kies dan voor de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp. Niet alleen als particulier kun je bij ons terecht, ook een zakelijke verhuizing is geen enkel probleem.

Zakelijke verhuizing Lochem

Er komt veel kijken bij het verhuizen van een bedrijf. Het is belangrijk dat dit snel gebeurt en met zo min mogelijk overlast voor de werknemers. Wil je als zorginstelling verhuizen? Dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de bewoners of patiënten hier geen hinder van ondervinden. Ze moeten de zorg blijven krijgen die ze nodig hebben, ook tijdens het verhuizen. Dit vraagt veel van de verhuizers en het personeel. Jos Dusseldorp is zich hier van bewust en laat de verhuizing vakkundig verlopen met verhuisprofessionals.

Particulier verhuisbedrijf Lochem

Niet alleen een zakelijke verhuizing moet vlekkeloos verlopen, dit geldt ook voor particuliere verhuizingen. Het verhuizen van je persoonlijke inboedel kan veel stress opleveren. Wil je dit voorkomen? Schakel dan de hulp in van Jos Dusseldorp verhuisservice in Lochem. De professionele verhuizers zorgen ervoor dat jouw spullen van A naar B worden verhuisd zonder schade of ongemak. Er zijn verschillende manieren waarop Jos Dusseldorp je te hulp kan schieten. Wij kunnen bijvoorbeeld alleen helpen bij het vervoeren van jouw spullen. Onze verhuizers helpen met het in- en uitladen van de spullen en rijden de verhuiswagen van het ene naar het andere adres. Het inpakken van de spullen is hierbij jouw eigen verantwoordelijkheid. Het is ook mogelijk om samen met de professionals te verhuizen. Je hebt zelf de touwtjes in hadden met de vakkennis van de verhuizers. Zij zullen helpen met het demonteren en inladen van de grote meubels, dit kan met behulp van een verhuislift. Met de verhuislift halen we grote meubels en witgoed gemakkelijk uit jouw woning. Hierna leggen we jouw spullen systematisch in de vrachtwagen. Op locatie laden we de spullen gezamenlijk uit en plaatsen we deze in de nieuwe woning. Geen zin om te verhuizen? Geen probleem! Sla de armen ineen met Jos Dusseldorp. Als verhuisbedrijf ontzorgen we je graag volledig. De spullen pakken onze professionals veilig voor je in en verhuizen deze vakkundig naar het nieuwe adres. Vervolgens zetten we de spullen op het nieuwe adres op de juiste plek voor je neer. Zo kun je zonder stress gelijk de nieuwe woning intrekken! Aan jou de keuze…

Wil jij ook ontspannen verhuizen in Lochem? Of het nu een bedrijf of een particuliere woning betreft, verhuisservice Jos Dusseldorp staat voor je klaar.

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.