Verhuisbedrijf Ulft

Sta je voor een grote stap en ga je je huis in Ulft of omgeving verlaten? Dan kun je eigenlijk niet zonder een professioneel verhuisbedrijf in Ulft. Gelukkig ben je dan ook bij Jos Dusseldorp aan het goede adres om je verhuizing aan te pakken. Zo verzorgen wij niet alleen het verhuizen zelf, maar ook het transport en tal van andere bijkomstigheden. Als professioneel verhuisbedrijf zijn wij in Ulft en omgeving actief voor zowel particulieren als bedrijven. Interesse in onze diensten? Hieronder lees je meer over onze diensten.

Diensten van ons verhuisbedrijf in Ulft

Jos Dusseldorp is dé verhuizer van Lichtenvoorde en omgeving. Ook als verhuisbedrijf kun je ons voor allerlei klussen in Ulft of omgeving inzetten. Als verhuisbedrijf in Ulft of omgeving hebben we een aantal speerpunten. Zo hechten we veel belang aan een gestructureerde dienstverlening op maat. Ga je verhuizen? Dan kun je gebruikmaken van de volgende opties:

  • Zelf verhuizen: Jij houdt zelf de touwtjes in handen en bepaalt hoe de verhuizing in grote lijnen loopt. Je maakt daarbij wel gebruik van onze medewerkers en transportmiddelen zoals een busje of vrachtwagen.
  • Samen verhuizen: Bij grote of zware objecten kun je ook onze hulp inschakelen. Wat te denken van een zware boekenkast of piano? Onze professionele verhuizers halen je meubels voorzichtig uit elkaar en maken ze klaar voor transport. Zowel jij als onze
  • medewerkers helpen je een handje mee.
  • Jezelf laten verhuizen: Met jouw goedkeuring nemen we heel je verhuizing over. Wij pakken je spullen en huisraad in, vervoeren het naar je nieuwe woning en pakken het daar vervolgens weer voor je uit.

Zakelijke verhuizingen

Ga je als bedrijf naar een nieuwe locatie verhuizen? Gebruik ook dan de verhuiservaring in bedrijfsverhuizingen van Jos Dusseldorp. Aan de hand van een efficiënte planning zorgen we dat de inboedel van je bedrijf veilig en netjes van punt A naar B wordt gebracht. En wij gaan daar ver in: zo kunnen we niet alleen kantoorartikelen meenemen, maar ook allerlei producten. Bij een zakelijke verhuizing is een strakke planning noodzakelijk. De werkzaamheden komen stil te liggen voor een bepaalde tijd. Wij helpen je graag met het plannen van een zo efficiënt mogelijke verhuizen. 

Meer weten? Neem contact op!

Bij Jos Dusseldorp staat het persoonlijk contact op nummer een. Juist omdat een verhuizing vrij persoonlijk is, vinden we het belangrijk dat beide partijen een goed beeld hebben van de werkzaamheden. Ook in het geval van een zakelijke verhuizing. Ben je van plan om binnenkort te gaan verhuizen in Ulft of in de omgeving van deze plaats? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.