Verhuizer inhuren

IMG_0262

Ga je binnenkort verhuizen? Als je al eens van woning veranderd bent, weet je uit ervaring dat verhuizen gepaard gaat met bijzonder veel stress en de nodige vermoeidheid. Hoe komt dat?

Gemiddeld zeven keer verhuizen
Volgens gegevens van het CBS verhuizen Nederlanders gemiddeld zeven keer in hun leven. Dat komt neer op gemiddeld één keer in de tien jaar. Iets van ervaring kunnen mensen dus wel opbouwen. Maar als je één keer in de tien jaar verhuist, bouw je dan voldoende ervaring op om alles vlekkeloos te laten verlopen? Wij denken van niet!

Goede voorbereiding
Erkende Verhuizers weten dat een goede voorbereiding het halve werk is. Om de stress zoveel mogelijk binnen de perken te houden, is het verstandig goed te plannen. Er zijn verschillende checklists. Maak bijvoorbeeld gebruik van een verhuisplanner of een verhuischecklist. Dat helpt!

Stressvol
Met een verhuizing moet je rekening houden met ontelbare zaken. Voor de dag van de verhuizing zijn de meeste mensen druk in hun nieuwe huis. Als je geluk hebt, is het huis al tiptop in orde en kun je er direct intrekken. Vaker komt het voor dat er nog flink geklust moet worden. Je moet nadenken over behang of over een nieuwe keuken. Misschien passen de meubels niet meer en moet je op zoek naar andere. Ook dat kost tijd en energie! En daar komen nog tal van andere zaken bij zoals het inlichten van mensen, instanties en een verhuizer inhuren.

Verhuizers inhuren

De meeste mensen die gaan verhuizen, kiezen voor een Erkende Verhuizer. Dat is verstandig, want verhuizen is een vak! Als je een Erkende Verhuizer in de arm neemt, kies er dan een bij jou in de regio. Dat scheelt in de kosten; je bespaart op reistijd en reiskosten. Woon je in de Achterhoek, bijvoorbeeld in Doetinchem, Lochem, Lichtenvoorde, Winterswijk of Eibergen of in één van de kleinere dorpen daaromheen? Kies dan voor ons! Erkende Verhuizer Jos Dusseldorp in Lichtenvoorde neemt jouw zorgen graag uit handen.

Zelf verhuizen, samen verhuizen of laat je verhuizen
Wat veel mensen niet weten, is dat de prijzen van verhuisbedrijven flink uiteen kunnen lopen. Bij ons kun je kiezen uit drie doordachte opties:

Tevreden klanten
Vergelijk onze tarieven gerust met die van andere verhuizers. Qua prijs-kwaliteit zit Jos Dusseldorp goed. Dat weten we zeker! Kijk maar eens naar de beoordelingen van Jos Dusseldorp Transportbedrijf. 100% beveelt ons aan. Mooi toch? Omdat Dusseldorp een Erkende Verhuizer is, kun je ervan op aan dat wij verantwoord en vertrouwd verhuizen. Wij dragen zorg voor jouw mooie spullen en het milieu!

Woon je in Lichtenvoorde, Doetinchem, Lochem, Winterswijk of Eibergen? Besteed je verhuizing uit aan een Erkende Verhuizer in de Achterhoek. Meer weten? Bel ons gerust.

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2019 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.