Verhuizer inhuren

Ga je binnenkort verhuizen? Als je al eens van woning veranderd bent, weet je uit ervaring dat verhuizen gepaard kan gaan met stress en vermoeidheid. Hoe komt dat?
Volgens gegevens van het CBS verhuizen Nederlanders gemiddeld zeven keer in hun leven. Dat komt neer op gemiddeld één keer in de tien jaar. Iets van ervaring kunnen mensen dus wel opbouwen. Maar als je één keer in de tien jaar verhuist, bouw je dan voldoende ervaring op om alles vlekkeloos te laten verlopen of kun je beter een verhuizer inhuren? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je na tien jaar niet meer precies weet hoe je dit de vorige keer hebt aangepakt. Een verhuizer huren kan hiervoor zeker een slimme oplossing zijn. Wat zijn hiervan de voordelen en waar je moet je allemaal op letten als je een verhuizer inhuurt?

verhuizer inhuren

Waarom een verhuizer inhuren?

Met een verhuizing moet je rekening houden met ontelbare zaken. Voor de dag van de verhuizing zijn de meeste mensen druk in hun nieuwe huis. Als je geluk hebt, is het nieuwe huis al tiptop in orde en kun je er direct intrekken. Vaker komt het voor dat er nog flink geklust moet worden. Je moet nadenken over behang of over een nieuwe keuken. Misschien passen de meubels niet meer en moet je op zoek naar andere. Ook dat kost tijd en energie! Hoe fijn zou het zijn als je een paar verhuizers kunt inhuren die je hierbij helpen?

Erkende verhuizers inhuren

De meeste mensen die verhuizers huren, kiezen voor een Erkende Verhuizer. Dat is verstandig, want verhuizen is een vak! Als je een Erkende Verhuizer in de arm neemt, kies er dan een bij jou in de regio. Dat scheelt in de kosten; je bespaart op reistijd en reiskosten. Woon je in de Achterhoek, bijvoorbeeld in Doetinchem, Lochem, Lichtenvoorde, Winterswijk of Eibergen of in één van de kleinere dorpen daaromheen? Kies er dan voor om een van onze verhuizers in te huren! Erkende Verhuizer Jos Dusseldorp in Lichtenvoorde neemt jouw zorgen graag uit handen.

 

 

Hoe pak je het aan?

Een verhuizing is voor iedereen anders. Waar de ene persoon binnen hetzelfde dorp verhuist, verhuist de ander naar de andere kant van het land. Ook de behoeften kunnen per verhuizing verschillen. De één heeft de verhuizing het liefst zelf in de hand. In dat geval is onze ‘zelf verhuizen’ optie het meest interessant voor je. Je laad zelf al je spullen in, vervolgens vervoert de chauffeur je spullen naar de plek van bestemming. Kun je wel wat extra handjes gebruiken? Dan is de optie ‘samen verhuizen iets voor jou! We helpen je met het tillen, laden en lossen. Maar jij houdt de regie! Geef jij de verhuizing het liefst volledig uit handen? Dan past een verhuizer inhuren misschien beter bij jouw wensen. In dit geval kies je voor de optie ‘laat je verhuizen’. Wil je meer weten over het huren van verhuizers? Hieronder vind je de opties op een rijtje. Klik door voor meer informatie.

Naast het huren van verhuizers zijn er nog andere dingen die helpen bij een verhuizing. Als geen ander weten wij dat een goede voorbereiding het halve werk is. Om de stress zoveel mogelijk binnen de perken te houden, is het verstandig goed te plannen. Er zijn verschillende checklists. Maak bijvoorbeeld gebruik van een verhuisplanner of een verhuischecklist. Dat helpt!

Wij helpen u verder!

Vergelijk onze tarieven gerust met die van andere verhuizers. Qua prijs-kwaliteit zit Jos Dusseldorp goed. Dat weten we zeker! Kijk maar eens naar de beoordelingen van Jos Dusseldorp Transportbedrijf. Vrijwel al onze klanten raden ons aan. Klinkt goed toch? Omdat Dusseldorp een Erkende Verhuizer is, kun je ervan op aan dat wij verantwoord en vertrouwd verhuizen. Wij dragen zorg voor jouw mooie spullen én het milieu!

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.