Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Zelf verhuizen

Vanaf €350,00

Wil jij zelf je spullen inpakken en ze vervolgens laten vervoeren door de chauffeur van Jos Dusseldorp? Dat is lekker goedkoop, maar wel met deskundige hulp. Sjoerd en Ann Wisseborn kozen hier ook voor. Ze pakten hun spullen in dozen, demonteerden grote meubels en laadden samen met onze verhuisspecialisten alles in de verhuiswagen. Wij vervoerden de meubels naar hun nieuwe adres en pakten alles samen uit. Sjoerd en Ann over hun ervaringen: “We vinden keuzevrijheid en flexibiliteit belangrijk. Bij Jos Dusseldorp bepaal je zelf hoe je verhuist. Wij wilden de regie hebben, maar ook de deskundigheid van een erkende verhuizer binnen handbereik.”

Lees meerVraag een vrijblijvende offerte aan

thuis-zelf-verhuizen

Samen verhuizen

Vanaf €850,00

Zie je op tegen de hoeveelheid werk van je verhuizing? Dan is het fijn dat je hulp krijgt van ervaren verhuizers. Je pakt zelf je spullen in. Jos Dusseldorp helpt je vervolgens met het demonteren van grote meubelen, het laden en lossen en het transport. Wilfried en Inge Kolkman vonden dit heel prettig. “Dusseldorp leverde een verhuiswagen met twee ervaren verhuizers. Samen hebben we de meubels en de huisraad ingeladen en naar ons nieuwe huis gebracht. De verhuizing verliep snel, goed en tegen een aantrekkelijke prijs.”

Lees meerVraag een vrijblijvende offerte aan

 

Laat je verhuizen

Vanaf €1000,00

Misschien gaat het slepen met dozen en meubels je niet meer zo gemakkelijk af. Of misschien heb je weinig tijd voor je verhuizing. Laat je dan verhuizen door Jos Dusseldorp, van inpakken tot alles op de juiste plaats in het nieuwe huis zetten. Dit full service pakket sloot ook perfect aan op de wensen van Marty en Paula Cornelese. “Alles wordt netjes en zorgvuldig ingepakt en naar de nieuwe woning gebracht. Het enige dat wij hoeven te doen, is zorgen voor koffie… en de boel een klein beetje in de gaten houden natuurlijk.”

Lees meerVraag een vrijblijvende offerte aan

thuis-laten-verhuizen

Buitenland verhuizen

Bij een verhuizing naar het buitenland krijg je niet alleen een nieuw huis en nieuwe omgeving, maar ook een nieuwe taal, regels, cultuur, normen en waarden. Er komt van alles kijken bij zo’n verhuizing. Een beetje hulp is dan wel prettig. Jos Dusseldorp maakt voor jou een aanpak op maat voor je verhuizing naar het buitenland. We weten precies waar je op moet letten en wat je moet regelen in specifieke Europese landen, zoals legitimatiebewijzen, verzekeringen en financiële zaken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

buitenland-verhuizen

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.