Sjoerd en Ann kiezen voor een flexibele partner

thuis-zelf-verhuizen
Sjoerd en Ann Wisseborn verhuisden van Winterswijk naar een tijdelijke woning in het Overijsselse Hengelo. Met dozen en dekens van Dusseldorp pakten zij zelf al hun spullen in en demonteerden zij de grote meubels. Nadat zij de spullen zelf ingeladen hadden, reed een chauffeur van Jos Dusseldorp de verhuiswagen naar het nieuwe adres. Daar pakten Sjoerd en Ann alles weer uit.

Sjoerd: ‘We vinden keuzevrijheid en flexibiliteit belangrijk. Bij Jos Dusseldorp bepaal je zelf hoe je verhuist. Wij wilden de regie hebben, maar ook de deskundigheid van een erkende verhuizer binnen handbereik. Geen probleem bij Dusseldorp.

Pakket 1 – ZELF VERHUIZEN

  • Je huurt verhuisdozen, dekens en inpakpapier bij Dusseldorp. Wij leveren dit bij jou thuis.
  • Je pakt zelf je spullen in verhuisdozen en demonteert je grote meubelen.
  • Samen met jou pakken we de verhuisauto in. Onze chauffeur vervoert vervolgens jouw spullen.
  • Samen pakken we de verhuisauto uit. Je zet zelf alle meubels en verhuisdozen op de juiste plek.

Meer weten over het pakket ZELF VERHUIZEN?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.