Een zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing is niet altijd eenvoudig. De verhuizing is een hele klus, daarnaast moet je ook je werk tijdelijk stilleggen. Het is daarom belangrijk een zakelijke verhuizing snel en zorgvuldig te laten verlopen. Jos Dusseldorp staat voor je klaar. Wij zijn ons als geen ander bewust van de impact van een zakelijke verhuizing, voor iedereen in het bedrijf. Al meer dan 50 jaar zijn wij specialist in het verhuizen en opslaan van goederen. Jos Dusseldorp ontzorgt je graag tijdens de zakelijke verhuizing.

Zakelijke verhuizing uitbesteden

Bij een zakelijke verhuizing komt er veel op je af. Je wilt weten wat het beste plan van aanpak is, hoeveel de verhuizing gaat kosten en wat voor invloed het heeft op je reguliere werkzaamheden. Daarnaast moet de inboedel in het nieuwe pand worden geplaatst. Het is prettig wanneer de inrichting van tevoren is bepaald. Zo kan het nieuwe pand direct goed worden ingericht. Jos Dusseldorp denkt met je mee. Wij nemen de leiding en zorgen voor een goede voorbereiding en structuur, om samen met jou de zakelijke verhuizing voorspoedig te laten verlopen. Door efficiënt te werk te gaan kost de verhuizing minder tijd en kunnen de reguliere werkzaamheden snel weer opgepakt worden. Jos Dusseldorp pakt alles vakkundig in en zorgt voor veilig vervoer tussen de locaties. Het is ook mogelijk de inboedel tijdelijk op te slaan. Wanneer de inboedel naar de locatie moet worden vervoerd is een telefonisch bericht voldoende. Wij zorgen dat de spullen op de juiste plek in het pand worden gezet. Ook hier heb je op deze manier geen omkijken naar. Lees meer over het laten verhuizen van je bedrijf.

zakelijk-bedrijfsverhuizing

Zorgverhuizing

Een zakelijke verhuizing op zich is al spannend. Maar bij de verhuizing van een zorginstelling heb je daarnaast te maken met mensen die meeverhuizen. Een zorgverhuizing vereist daarom een andere aanpak. Je wilt rust creëren voor de patiënten, het overzicht bewaren en ondertussen de zorg blijven bieden. Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp ondersteunt je graag bij de zorgverhuizing, van voorbereiding en planning tot de indeling van de nieuwe locatie. Samen met jou dragen we zorg voor een soepele verhuizing. Hierdoor hebben de bewoners zo min mogelijk last van de verhuizing en kunnen ze de zorg blijven krijgen die nodig is.

Neem contact op met de verhuisservice van Jos Dusseldorp om de verhuizing te bespreken en een plan op maat te maken voor de zakelijke verhuizing.

zakelijk-zorg-verhuizingen

Specialist nodig voor een zakelijke verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.