Bespaartips voor een verhuizing

Je hebt een nieuwe woning gekocht en gaat dus verhuizen. Gefeliciteerd met de aankoop, maar je kunt pas echt gaan genieten van je nieuwe huis als het interieur naar wens is ingericht en alles aangesloten en geïnstalleerd is. Maar na deze flinke investering in een huis, ben je van plan om even zuinig om te gaan met je portemonnee. Hoe kan je dan zo goedkoop mogelijk verhuizen? In dit blog lees je een aantal goede bespaartips voor een verhuizing.

Bespaartips verhuizing

Doe het zelf en doe het samen

Om zoveel mogelijk te besparen op het verhuizen doe je het zelf. Niet in je eentje, want dat gaat sowieso niet werken, maar samen met familie en vrienden kom je vaak al een heel eind. Ken je iemand met een busje of bakwagen? Misschien wil deze persoon je wel helpen en vraagt deze er niets voor terug. Ook familieleden staan graag voor je klaar om van alles op te pakken, zeker als ze zelf over de benodigde expertise bezitten om dit uit te voeren. Ken je een loodgieter? Vraag deze om je te helpen bij het installeren van de gootsteen en cv-installatie. Je kunt niet alles laten doen voor niets, maar een uitgebreid diner in het nieuwe huis of een cadeaubon kan al genoeg zijn om je helpende krachten te bedanken.

Meer bespaartips voor een verhuizing

Vaak ontkom je er echter niet aan om extra kosten te maken. Dan nog hoef je natuurlijk niet de hoofdprijs te betalen, want ook als je gaat uitgeven kun je nog steeds besparen. Bij het inschakelen van een verhuisbedrijf bepaal jij in hoeverre je hulp nodig hebt en daarmee ook hoeveel je gaat betalen. Verhuisbedrijven werken met offertes, omdat de ene verhuizing de ander niet is en het daarom veel kan schelen per individueel geval. Laat het verhuisbedrijf bijvoorbeeld alleen helpen bij het vervoeren van de spullen en pak zelf alles in en uit op locatie. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten, maar het scheelt je wel veel gedoe met het vervoeren van spullen in personenwagens en aanhangwagens, waar natuurlijk altijd iets mis kan gaan. Bij het vervoeren van inboedel bent u verzekerd tegen schade als u gebruik maakt van een Erkende Verhuizer die is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp is zo een Erkende Verhuizer, die niet alleen je verhuizing zorgeloos laat verlopen, maar je ook kan helpen door je te adviseren over de service die je nodig hebt. Bij ons bepaal je zelf hoe we de samenwerking gaan invullen, wij zullen je wel altijd een eerlijk advies geven. Wil je toch een meer uitgebreide service? Ook dat kunnen wij zonder problemen op ons nemen. Benieuwd naar onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij laten je graag weten welke mogelijkheden je hebt.

« Terug naar het overzicht
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.