Is verhuizen eigenlijk duur?

Verhuizen kost altijd geld. Om een nieuwe woning leuk in te richten zul je wat kosten moeten maken en wellicht heb je ook al diep in de buidel moeten tasten om de aankoop of huur van de woning mogelijk te maken. Daarnaast heb je de verhuizing zelf. Is verhuizen duur? Veel mensen denken dat dit wél het geval is, maar deze kosten kun je zelf in de hand hebben. Laten we je helpen met je begroting.

Voor veel mensen is het verhuizen zelf het sluitstuk van de begroting. Dit is wel begrijpelijk. De financiën die nodig zijn voor het daadwerkelijk kopen of huren van de woning zijn uiteraard de eerste prioriteit. Anders hoeft er niet eens aan verhuizen gedacht te worden. Daarnaast zijn er financiële middelen nodig om de nieuwe woning leuk in te richten. Als laatste wordt er beseft dat de spullen wél even van het oude naar het nieuwe huis moeten worden gebracht.

De kosten voor verhuizing

Er zijn een groot aantal verhuisbedrijven die deze klus graag voor je uitvoeren. Er zit echter wel een groot verschil in de prijs die de verschillende bedrijven hiervoor vragen. Het is goed om de kosten voor verhuizing te vergelijken.

Laten we een geheimpje aan je verklappen. Als je kiest voor het eerste de beste verhuisbedrijf dat op internet op je scherm verschijnt, kun je erop reken dat deze een hele hoge prijsstelling heeft. Je betaalt ook voor hun hoge marketingbudget. Voor de prijs die dit bedrijf vraagt zouden ze niet alleen je afwasmachine op de juiste plaats moeten zetten, maar deze ook een jaar lang voor je moeten komen in- en uitruimen!

hoe duur is verhuizen

Is verhuizen duur?

Uiteraard wil je kunnen vertrouwen op een vakkundig verhuisbedrijf die je kostbaarheden op een zorgvuldige wijze naar je nieuwe woning brengt. Hiermee hoeft verhuizen niet meteen duur te zijn! Je komt hier achter als je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt en eens nagaat wat je zelf zou kunnen doen en wat je laat doen.

Hiermee zeggen we niet dat je de volledige verhuizing zelf moet doen. Als je die kosten bij elkaar optelt kom je ook vaak flink duur uit. Daarnaast kun je géén gebruik maken van de ervaring en vakkundigheid van een professional en dat is echt wel handig!

Goedkope manier van verhuizen

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van het zelf doen en een verhuizing volledig laten doen. Je zult zien dat dit een goedkope manier van verhuizen is, waarmee je jezelf wél ontzorgd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen deze optie kiezen. Er moet immers wel geld overblijven voor de housewarming party!

« Terug naar het overzicht
© 2019 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.