Verhuizen uitbesteden: de opties

Een verhuizing kan op verschillende manieren geregeld worden. Je kunt alles zelf doen en je laten helpen door vrienden en familie. Maar als je buiten de zomervakantie om verhuist, zijn er misschien niet genoeg bekenden in de gelegenheid om je te helpen. Ook heb je misschien niet de juiste apparatuur om je inboedel uit het gebouw te krijgen of om ze naar je nieuwe woning te verhuizen. Ook bij een zakelijke verhuizing is het niet altijd mogelijk om het personeel verantwoordelijk te stellen voor de uitvoer van deze verhuizing, omdat hun werkzaamheden hier onder kunnen lijden. In deze gevallen kun je jouw verhuizing uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf. Welke mogelijkheden je hebt, lees je in dit blog.

Kwetsbare vaas verhuizen opties

De voordelen van uitbesteding van je verhuizing

Nog voordat we de verschillende mogelijkheden van de verhuizing gaan bekijken, is het verstandig om even stil te staan bij de voordelen die gepaard gaan met de uitbesteding van je verhuizing. In het geval van een particuliere, maar ook veel zakelijke verhuizingen heb je zelden de beschikking over een verhuislift of bakwagen. En hebt ook weinig ervaring met het transporteren van bepaalde artikelen, zoals je breekbare vaas, grote tv of zware meubels. Een verhuisbedrijf werkt met professionals die door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan met allerlei soorten verhuizingen. Ze beschikken over alle apparatuur die nodig kan zijn om een verhuizing soepel te laten verlopen en ze weten bovendien ook precies hoe ze deze moeten gebruiken.

De mogelijkheden

Maar welke mogelijkheden heb je nou eigenlijk om je verhuizing uit te besteden? En maakt het uit welk verhuisbedrijf je inschakelt? Veel verhuisbedrijven werken met verschillende pakketten. Deze pakketten variëren in de mate van ondersteuning die je van het verhuisbedrijf ontvangt. Bij een consumentenverhuizing heb je de mogelijkheid om alleen het transport uit te besteden. Je houdt dan zelf de controle over de verhuizing, maar je hoeft geen vervoer te regelen en wordt geholpen bij het in- en uitladen. Ga je een stapje verder, dan kun je de verhuizers ook laten helpen bij het demonteren van grote meubelen en laat je de verhuizers de spullen in- en uitladen. Wil je de volledige verhuizing uitbesteden? Dan neemt een verhuisbedrijf de hele verhuizing over. Van het inpakken van de spullen in de oude woning, tot het wegzetten van de meubels op de goede plek in het nieuwe huis. Ondertussen houd je een oogje in het zeil en kan je nog ingrijpen als je de indeling toch liever iets anders wilt hebben.

Een verhuisbedrijf inschakelen

Een verhuisbedrijf inschakelen scheelt je een hoop moeite en stress. Of je nu zakelijk of particulier gaat verhuizen, het uitbesteden van de verhuizing is zeker het overwegen waard. Afhankelijk van je wensen laat je een verhuisbedrijf je hele verhuizing overnemen of je alleen helpen bij het vervoeren. Neem contact op met verhuisbedrijf Jos Dusseldorp om een prettige verhuizing te garanderen.

« Terug naar het overzicht
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.