Waarom is een verhuislift handig?

verhuisliftJe hele inboedel verhuizen van het ene naar het andere huis is een hele klus. Wil je dat jouw verhuizing gegarandeerd soepel en zonder tegenslagen verloopt? Schakel dan professionele verhuizers in en maak je hierover geen zorgen meer. Naast een sterk team en kennis van zaken, zijn wij als verhuisbedrijf in het bezit van verschillende handige hulpmiddelen. Een verhuislift is een van deze hulpmiddelen. Waarom een verhuislift handig is?

Verhuizen met een verhuislift

Een verhuislift is een handig hulpmiddel wanneer je gaat verhuizen. Het is een lift die gemakkelijk zware meubels kan tillen en verplaatsen. Ook andere zware spullen zijn geen probleem, denk bijvoorbeeld aan de wasmachine of de koelkast. Met behulp van een verhuislift verhuis je alle spullen zeer gemakkelijk en gecontroleerd. Hiermee voorkomen we schade aan de spullen en omgeving Een verhuislift gebruiken we niet alleen om spullen naar beneden te verplaatsen, maar ook om spullen naar boven te brengen.

Verhuisservice met verhuislift

Door het inzetten van een verhuislift is er minder mankracht nodig en verloopt de verhuizing soepel. Hoe Jos Dusseldorp te werk gaat? Nadat jouw spullen secuur naar beneden zijn gebracht met behulp van de verhuislift, worden deze vakkundig in de verhuiswagen geplaatst. Hierbij hanteren we een vaste werkwijze Niet alleen bij het in- en uitruimen van de verhuiswagen, maar ook bij het indelen van de verhuiswagen. Efficiënt werken daar staan wij voor. Op de nieuwe bestemming wordt de verhuislift weer ingezet om de spullen veilig en snel op de juiste plek te krijgen.

Professioneel verhuisbedrijf

Wil jij ook gemakkelijk en veilig verhuizen? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Jos Dusseldorp om de verschillende opties te bespreken. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Zelf verhuizen: wij helpen je met het vervoeren van jouw inboedel.
  • Samen verhuizen: onze professionele verhuizers helpen je met het demonteren en inpakken van grote meubelstukken. Vervolgens zetten we de spullen samen in de verhuiswagen en rijden we naar de nieuwe locatie..
  • De verhuizing volledig uit handen geven: Jos Dusseldorp zorgt ervoor dat de spullen worden verpakt, vervoerd en op de juiste plek worden gezet in de nieuwe woning.

Bekijk ook onderstaande video waarin onze medewerker laat zien hoe de verhuislift werkt:

« Terug naar het overzicht
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.