Wie vraag je om hulp als je gaat verhuizen?

Verhuizen is spannend en leuk, maar kan ook stressvol zijn. En zwaar, want je neemt je hele of in ieder geval een groot gedeelte van je inboedel mee naar een nieuwe woning. Maar het is ook weer een moment van bezinning, een nieuw begin op een nieuwe plek. Verhuizen kan je omschrijven als een achtbaan van emoties, maar wat kan je doen om je verhuizing zo plezierig en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen? In deze blog lees je wie je het beste om hulp kunt vragen wanneer je gaat verhuizen. Want hoewel je het liefst misschien alles zelf doet, is hulp vanuit de juiste hoek meer dan welkom.

Hulp bij verhuizen

Waarom heb je hulp nodig als je gaat verhuizen?

Het inschakelen van hulp is niet alleen fijn voor het fysieke werk. Maar we draaien er niet omheen, het verplaatsen van je meubels is een zware klus en extra handen zijn gewoon nodig. Dan is er nog de organisatie, want wie denkt dat hij of zij het hoofd wel koel houdt en het overzicht kan bewaren, komt van een koude kermis thuis. Zelfs als je een waterdicht draaiboek gemaakt hebt, kom je wel eens voor enkele verrassingen te staan. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, zeker niet als je wat extra krachten verzameld hebt die een probleem snel kunnen oplossen. Toch heerst er soms een taboe op het vragen om hulp bij verhuizingen, want je wilt anderen liever niet tot last zijn en bent misschien bang dat er iets misgaat. Maar die zorgen zijn vaak onterecht, maar wie kan je dan het beste om hulp vragen?

Jij bepaalt welke service je nodig hebt

Wie je om hulp vraagt is volledig afhankelijk van jouw situatie, mogelijkheden en wensen. Heb je weinig inboedel, of ga je veel nieuw kopen? Dan heb je misschien genoeg aan een paar goede vrienden en familieleden. Wordt de verhuizing veel uitgebreider, omdat je alles mee wilt nemen naar je nieuwe woning, dan is deze hulp misschien niet genoeg voor je. Om zeker te zijn van goede en professionele hulp tijdens het verhuizen, schakel je een verhuisbedrijf in. Zij hebben veel ervaring met het verplaatsen van zware en grote objecten in kleine en krappe woningen. Maar jij bepaalt hoe duur en uitgebreid je de hulp maakt. Kies je voor alleen een verhuizing van de spullen van deur tot deur, ben je relatief goedkoop uit. Je kan een verhuisbedrijf om extra service vragen, van het helpen bij het inrichten van het interieur en het opruimen van de woning tot het regelen van de installatie van wit- en bruingoed. Een uitgebreidere service kost natuurlijk meer, maar u hoeft zich minder tot geen zorgen te maken over het verloop van de verhuizing. Bij Erkende Verhuizers heeft u zelfs de garantie dat uw spullen verzekerd zijn tegen schade.

Maak een afspraak met een Erkende Verhuizer

Bij het inschakelen van een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers bent u zeker van een zorgeloze en snelle verhuizing. Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp regelt uw verhuizing in de omgeving van Lichtenvoorde, Doetinchem, Lochem, Eibergen en Winterswijk van A tot Z. Uw spullen zijn bij ons in deskundige handen, maar mocht er toch iets misgaan, dan beschermen garanties en verzekering je tegen eventuele schade. Ben je benieuwd naar de service die we aan jou kunnen leveren? Neem dan contact op met ons, wij laten je graag weten wat er mogelijk is.

« Terug naar het overzicht
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.