25 jaar ervaring in transport aan huis

Het transport van goederen is een dure en lastige klus als je dat helemaal zelf moet doen. Of je nou een woninginrichter, webshop of consument bent. Jos Dusseldorp helpt je graag om jouw goederen met transport in Nederland voor een vaste lage prijs te vervoeren. Als je wilt, monteren we ook. Dat betekent lage transportkosten en geen zorgen over een perfecte levering.

  • Installeren en monteren van geleverde goederen op locatie
  • Uitpakken en opruimen verpakkingsmaterialen
  • Leveren op gewenst tijdstip consument

Home delivery

Als woninginrichter of webshop wil je een goede service bieden aan je klanten. Maar persoonlijke service kost geld. Ook als je niks verkoopt, maak je kosten voor je magazijn, voertuigen en medewerkers. Het is fijner als je alleen kosten maakt als je iets verkoopt. Dat kan met de servicedienst Logistics2Consumer van Jos Dusseldorp Transport. We leveren jouw goederen snel, betrouwbaar en goedkoop aan je klanten. We overleggen met jouw klant over het levermoment, tillen meubels de trap op en houden je altijd op de hoogte van de voortgang. Zo houd jij je handen vrij voor groei.

Jouw aankoop op marktplaats

Je hebt een mooie deal gesloten op Marktplaats. Eindelijk heb je het meubel gevonden waarnaar je al lange tijd op zoek was. Maar nu moet je hem nog bij je thuis zien te krijgen. Het hele land door reizen, drie trappen op sjouwen; als dat maar goed gaat. Heb je al overwogen om het transport uit te besteden? De chauffeurs van Jos Dusseldorp zitten toch op de weg. We garanderen een snelle en veilige levering en brengen het product tot in je woonkamer. Dan kun je er snel en zonder moeite van genieten. Kies voor de online bezorgservice van Jos Dusseldorp! Benieuwd naar de transport kosten? Neem dan contact met ons op.

thuis-uw-aankoop-op-marktplaats

Extra service aan huis

Alleen met het transport van goederen ben je er vaak niet. Misschien woont je klant wel vier hoog in een appartementcomplex. Of misschien is de montage wel een lastige klus. Daarom biedt Jos Dusseldorp je extra services, zoals:

  • levering van de goederen op de juiste plek in huis;
  • hulp bij de montage;
  • Piano transport
  • plaatsing en installatie van witgoed en bruingoed;
  • demonstratie van apparaten;
  • verpakkingsmateriaal meenemen;
  • oude apparatuur meenemen.

thuis-extra-service-aan-huis

Wij zetten graag een stap extra als het gaat om transport aan huis

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.