Zakelijk transport

Als fabrikant vind je het belangrijk dat jouw klant zijn bestelling volgens afspraak bezorgd krijgt. Op tijd en zonder mankementen. Dat weten wij. Jos Dusseldorp is specialist in het transport van jouw goederen aan winkeliers en zakelijke adressen, ook als het schadegevoelige goederen zijn. Dankzij ons moderne Transport Management Systeem kun je alle orders online volgen via track & trace. Zo weet je altijd waar jouw order zich bevindt.

  • Installeren en monteren van geleverde goederen op locatie
  • Uitpakken en opruimen verpakkingsmaterialen
  • Leveren op gewenst tijdstip consument

Transport van schadegevoelige artikelen

Je heb je goederen met veel zorg geproduceerd. De laatste stap in het proces is het transport naar de winkeliers. Wat zou het zonde zijn als daarbij iets beschadigt! Daarom draagt Jos Dusseldorp zorg voor het transport van schadegevoelige goederen. Onze wagens zijn geschikt voor alle goederen in en rondom het huis, zoals servies, witgoed, cv-ketels, meubilair, matrassen en zonnebanken. Wij transporteren jouw goederen voorzichtig en veilig van A naar B. En omdat wij geen food, chemicaliën, olie- en smeermiddelen en bulk transporteren, kan je lading nooit vervuilen door andere transporten.

Dedicated transport

Wil je kostbare goederen vervoeren? Of vraagt jouw transport om een unieke aanpak? Dan is het prettig om eigen voertuigen en chauffeurs tot je beschikking te hebben. Maar transport in eigen beheer is duur, omdat de voertuigen en chauffeurs niet altijd nodig zijn. De oplossing voor jou is dedicated transport van Jos Dusseldorp. We stellen een of meerdere vrachtwagens met chauffeur volledig tot jouw beschikking. Je hebt niet te maken met ladingen van andere bedrijven, zodat verwisseling van goederen onmogelijk wordt. En we zorgen ervoor dat je jouw ladingen kunt vervoeren wanneer je maar wilt.

zakelijk-dedicated-transport

Value added services

Als bedrijf concentreer je je het liefst op je core business. Want daar ben je goed in. Maar bij het transporteren van jouw goederen komt van alles kijken. Wil je jouw logistieke processen deels of volledig uit handen geven? Jos Dusseldorp biedt extra services om jou te ondersteunen in jouw logistiek:

  • verpakken;
  • labellen;
  • aanbrengen van barcoderingen;
  • picken;
  • samenpakken van items.

Wel zo efficiënt, dan doen we beide waar we goed in zijn!

zakelijk-value-added-services

Specialist nodig voor zakelijk transport en opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.