Meubeldistributie

Heb je een webshop of meubelzaak en wil je de verkochte meubels bij de klant thuisbezorgen? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat dit op een zorgvuldige manier gebeurd. In veel gevallen is het handig om hulp in te schakelen bij meubeldistributie. Bij Jos Dusseldorp helpen we je hier graag mee. Wij zorgen ervoor dat alle meubels zonder beschadigingen op de juiste plek aankomen. Dit doen we door heel Nederland.

Meubeldistributie door Jos Dusseldorp

Meubeldistributie is een tijdrovende klus. Vooral als je dit zelf doet is dit tijdrovend en daarnaast ook nog eens lichamelijk belastend. Niet alleen je stoelen en tafels, maar ook grote meubels zoals de kledingkast en de wasmachine moeten mee. En wat dacht je van antieke kasten of zware fitnessapparatuur? Je kan het allemaal met een gerust hart overlaten aan de ervaren verhuizers van Jos Dusseldorp. Als geen ander weten zij hoe ze deze spullen zorgvuldig van A naar B moeten brengen.

Veilig en efficiënt

Vooral bij het vervoeren van deze zware meubels is het verstandig om hulp van een professional in te schakelen. De logistieke medewerkers van Jos Dusseldorp helpen je graag met de meubeldistributie. Onze vrachtwagens zijn uitermate geschikt om meubels op een veilige manier te vervoeren. We beschikken over de juiste hulpmiddelen, waardoor we zowel efficiënt als veilig te werk kunnen gaan.

Kwaliteit en flexibiliteit

Bij meubeldistributie komt veel kijken. Met een goede voorbereiding en planning kom je al een heel eind, maar het daadwerkelijke werk moet natuurlijk gewoon gebeuren. Het uitbesteden van meubeldistributie aan een transportbedrijf biedt vele voordelen. Het neemt je veel werk uit handen, waardoor je tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Wij vinden het belangrijk om jouw producten met uiterste zorg te verhuizen, zodat ze zonder schade op de plaats van bestemming komen.

 

Een prettige samenwerking

Bij Jos Dusseldorp werken we met veel plezier met onze partners samen. Laat je de meubeldistributie door ons uitvoeren, dan kun je een prettige samenwerking verwachten. Naast het de distributie van meubels, kunt u bij ons ook gebruik maken van dedicated transport service. In dit geval zorgen wij ervoor dat je de juiste hoeveelheid vrachtwagens (inclusief chauffeur) tot je beschikking hebt. Zo kun je laden en lossen op het moment dat jou goed uitkomt.
meubeldistributie

Aanvullende logistieke diensten

Wanneer je gebruik maakt van onze transportdiensten ben je verzekerd van een prettige samenwerking. Naast het transport van schadegevoelige producten bieden wij ook een dedicated transport service aan. Wij zorgen dat de gewenste hoeveelheid vrachtwagens (inclusief chauffeurs) tot jouw beschikking is zodat je ladingen kan vervoeren wanneer het jou uitkomt. Daarnaast biedt ons transportbedrijf ook andere logistieke diensten zoals het verpakken en labelen van producten. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw orders online te volgen via onze website en kun je goederen tijdelijk opslaan is onze warehouse. Je bekijkt je orders gemakkelijk online via de website.

 

Wij helpen u graag verder

 

Heeft u hulp nodig bij meubeldistributie? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.