Zorgvuldig meubelvervoer

 

Meubeltransport

Soms is het handig om hulp in te roepen bij het vervoer van meubels. Het is immers een zware taak die tijdrovend, duur en lichamelijk belastend is als je dit zelf doet. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor veilig en efficiënt meubel transport en wij kunnen je garanderen dat jouw spullen in goede handen zijn tijdens het meubeltransport. Het vervoeren van een kostbare antieke kast of zware fitnessapparatuur kun je dan ook gerust overlaten aan de erkende verhuizers van Jos Dusseldorp. Zij weten als geen ander hoe deze spullen te beschermen en in te laden.

Meubel vervoer: op tijd en volgens afspraak

 

Meubelvervoer Jos Dusseldorp

Een verhuizing van een woning of bedrijfspand is een stressvolle periode waarbij je aan veel belangrijke dingen moet denken. Wij nemen daarom graag het meubeltransport uit handen zodat jij je tijd kan besteden aan andere zaken. Wij bieden drie verschillende opties in verhuizingen, dus jij kan zelf kiezen wat het beste bij jou past. Zo kunnen wij jouw verhuizing gedeeltelijk of volledig uitvoeren. Of we kunnen enkel de benodigde materialen verhuren (verhuisdozen, dekens, inpakpapier en een verhuiswagen met chauffeur) zodat jij de rest zelf kan doen. Wij vinden het belangrijk om met zorg jouw meubels te verhuizen zodat ze zonder schade op de plaats van bestemming aankomen.

Meubeltransport door Jos Dusseldorp

 

Meubels verhuizen Jos Dusseldorp

Het vervoer van meubels komt ook aan bod bij (online) bestellingen. Bij de verkoop van zware huishoudelijke artikelen en meubels wil je als webwinkel de producten bij de consument thuis kunnen laten bezorgen. Bij dit meubelvervoer van sorteringscentrum tot aan huis kan Jos Dusseldorp, gespecialiseerd in meubeltransport, jou van dienst zijn. Onze chauffeurs zorgen dat jouw meubels veilig en onbeschadigd bij de koper worden bezorgd. Bij ons is goede zorg voor jouw meubel vervoer een prioriteit!

Door middel van onze dedicated meubeltransport vertrouwen wij één of meerdere vrachtwagens met chauffeur aan jou toe. Deze kunnen jouw meubels vervoeren wanneer het jou uitkomt. Zo hoef je geen rekening te houden met ladingen van andere bedrijven, want deze chauffeur is helemaal van jou! Intern chauffeurs aannemen is een dure bezigheid, deze zijn immers niet altijd nodig. Daarom is deze service een goed alternatief voor jouw meubeltransport, alléén wanneer het nodig is.

Maak een afspraak

 

Meubel vervoer Jos Dusseldorp

Wij transporten graag jouw goederen veilig en zorgzaam van punt A naar punt B. Bij Jos Dusseldorp is het een prioriteit dat uw meubeltransport op tijd en zonder beschadigingen wordt afgeleverd bij uw eindklant Neem contact op om mogelijkheden te bespreken en voor het maken van afspraken.

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.