Een verhuizing is niet niks. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden en dat kost tijd. Daarnaast is verhuizen zwaar werk. Een goede conditie en voldoende kracht in je armen zijn voor zo’n verhuisdag dan ook onmisbaar. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vervoeren van je meubels? Bekijk dan eens de verschillende opties voor meubelvervoer van Jos Dusseldorp. Bij ons heb je de keuze om zelf te verhuizen, je te laten verhuizen of samen met ons te verhuizen. De keuze is aan jou!

Laat je verhuizen door Jos Dusseldorp

Wil of kan je jouw verhuizing niet zelf doen? Bij Jos Dusseldorp nemen we het meubelvervoer graag bij je uit handen. Zo kun jij jouw tijd besteden aan andere zaken rondom de verhuizing. Onze verhuizers weten precies hoe ze een verhuizing het beste aanpakken en zorgen ervoor dat jouw spullen op de juiste manier op de plek van bestemming aankomen. Ook hebben ze alle materialen bij de hand voor een veilige en vlotte verhuizing. Denk aan verhuisdozen, dekens, inpakpapier en een verhuiswagen. Ook weten ze als geen ander hoe ze zware en schadegevoelige artikelen moeten vervoeren. Een ding is zeker: wij verzorgen het meubelvervoer met uiterste zorg!

Hulp bij het verhuizen

Een verhuizing is veel werk. Het is dan ook handig als je voldoende mensen hebt die mee kunnen helpen. Kun je wel wat extra handen gebruiken tijdens de verhuizing? Of heb je wel voldoende mensen, maar mis je nog een paar sterke mannen voor het in- en uitladen van de spullen? Kies er dan voor om samen met de verhuizers van Jos Dusseldorp te verhuizen. Deze optie is ideaal als je de verhuizing wel zelf wilt doen, maar wel wilt profiteren van extra mankracht en de juiste materialen. Op deze manier houd je zelf de regio, maar daarnaast ook de deskundigheid van ervaren verhuizers.

Meubelvervoer Jos Dusseldorp

Hulp bij het vervoeren

Wil je de gehele verhuizing zelf doen en heb je voldoende hulp om al jouw spullen te verhuizen? Kies er dan voor om alleen het meubelvervoer aan ons over te laten. In dit geval zorgen wij ervoor dat je de hele dag een verhuiswagen inclusief chauffeur tot je beschikking hebt. Het inpakken van alle spullen doe je zelf. Vervolgens helpt onze chauffeur je met inladen en vervoert je meubels naar het nieuwe adres. Zo houd je de verhuizing lekker goedkoop, maar heb je wel deskundige hulp.

 

Transport aan huis

Meubelvervoer komt niet alleen voor bij verhuizingen. Er zijn ook diverse bedrijven die goederen aan huis afleveren. Heb jij zo’n bedrijf en wil jij dat jouw meubels op een professionele manier bij de klant bezorgen? Of heb je een mooie deal gesloten op Marktplaats en wil je het transport hiervan uitbesteden? Ook dán ben je bij Jos Dusseldorp aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het vervoer van jouw meubels!

Laat je verhuizen door Jos Dusseldorp

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.