Wil je goederen naar een andere plek vervoeren? In sommige gevallen is het nuttig om een pallet te verzenden, bijvoorbeeld voor producten die in grotere hoeveelheden worden vervoerd of voor grote bestellingen. Deze zijn lastig in te laden zonder de juiste apparatuur, daarom helpt Transportbedrijf Jos Dusseldorp jou graag! Met onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmannen snel en efficiënt pallets laden en vervoeren. We hebben de juiste apparatuur en materialen om dit op een deskundige manier te doen.  Onze vrachtwagens zijn geschikt voor alle soorten producten die op pallets verzonden dienen te worden. Ook schadegevoelige producten zijn bij ons in juiste handen.

Pallets laten verzenden door Jos Dusseldorp

Goederen van allerlei soorten, formaten en zwaarteklassen kunnen getransporteerd worden in onze geschikte vrachtwagens. In de meeste sorteercentra wordt gebruikt gemaakt van pallets omdat deze gemakkelijke opties bieden om meerdere producten bij elkaar te verpakken en te vervoeren. Het scheelt ook tijd omdat de artikelen niet handmatig één voor één ingeladen hoeven te worden. Met behulp van pallets kan jouw vracht machinaal in grote hoeveelheden tegelijk worden ingeladen. Hiermee bespaar je tijd, lichamelijke belasting en worden de producten netjes bij elkaar gehouden. Wat wij niet vervoeren is voedsel, chemicaliën, olie- en smeermiddelen. Daarom kunnen we je ook verzekeren dat jouw lading niet vervuild wordt door resten van deze goederen. Wij verzenden jouw pallet met zorg, zodat jij je niet druk hoeft te maken over de logistieke afhandeling.

Pallet verzenden

Pallet verzenden: de mogelijkheden

Jouw pallet verzenden met onze services garandeert je van een veilige en zorgvuldige transport. Wij bieden interessante extra services om jouw logistieke werkzaamheden gedeeltelijk of volledig uit handen te nemen. Als je ons inzet voor het verzenden van jouw pallets, kunnen wij ook zorgen voor efficiënte voorbereidingen van het transport. Jos Dusseldorp helpt bij het verpakken, aanbrengen van barcodes en labels en het samenpakken van producten. Vervolgens zetten we de verpakte en gelabelde artikelen op pallets en laden we deze in onze vrachtwagens om naar de gewenste locatie te vervoeren.

Pallet verzenden Jos Dusseldorp

Neem contact met ons op

Indien jij hulp kunt gebruiken bij het transport van pallets, dan neemt Jos Dusseldorp deze zorg jou graag uit handen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je verzekeren van een zorgvuldig en veilig transport. Altijd met kwaliteit en flexibiliteit. Onze verhuismedewerkers weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw spullen in de juiste staat aankomen op de bestemming. Zij nemen deze verantwoordelijkheid graag op zich, en gaan hierbij zorgvuldig te werk. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken en eventueel afspraken te maken. We helpen je graag verder!

 

Pallettransport Jos Dusseldorp

 

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.