Piano’s zijn één van de zwaarste voorwerpen die regelmatig worden vervoerd. Deze stijlvolle en omvangrijke muziekinstrumenten zijn te vinden in veel huishoudens, maar zijn allesbehalve makkelijk te tillen of verplaatsen. Door het extreem hoge gewicht en de relatief grote kwetsbaarheid is het simpelweg onmogelijk om zelf een piano te vervoeren. Echter is deze klus met de juiste kennis en materialen een stuk makkelijker geklaard. Voor Jos Dusseldorp is piano transport bekend terrein. Wij garanderen een veilige werkwijze die ervoor zorgt dat jouw piano in één stuk en zonder beschadigingen op de eindbestemming aankomt. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop. Kortom: jouw piano is bij Jos Dusseldorp in veilige handen!

Piano transport door Jos Dusseldorp

Wanneer je gaat verhuizen is het natuurlijk de bedoeling dat de piano meegaat. Je hebt dat mooie instrument niet voor niets. Wil je in je nieuwe woning ook weer genieten van je piano? Dan moet deze natuurlijk eerst verhuisd worden. Zoals hierboven genoemd is dit voor de meeste mensen niet de makkelijkste klus. Een piano is immers een zwaar en groot voorwerp, dat je niet zomaar in je eentje optilt. Naast dat je meerdere mensen nodig hebt, is ook de juiste uitrusting van belang. Bij Jos Dusseldorp hebben we de juiste materialen voor piano transport en helpen je er dan ook graag mee.

Piano transport Jos Dusseldorp

Jouw piano vervoeren door specialisten

Jos Dusseldorp heeft de juiste hulpmiddelen om een piano te tillen, verplaatsen, inladen en transporteren. Dit gebeurt allemaal door ervaren vakmensen die de juiste kennis en handigheid bezitten, waardoor jij geen zorgen hoeft te hebben over jouw kostbare piano. Het op een veilige manier optillen en verplaatsen van een grote piano kan makkelijk de kracht van vijf man vereisen, waardoor het een vrijwel onmogelijke klus is om met de hand te doen. En dan hebben we het nog niet eens over het inladen in de vrachtwagen. Daarom is het raadzaam om deze klus uit te besteden aan een professional die over de juiste tools beschikt. Bij Jos Dusseldorp weten we maar al te goed hoe piano transport gedaan moet worden!

pianotransport

Piano transport: de mogelijkheden

Een piano is een duur instrument met een prachtige authentieke uitstraling. Deze beschermen we met uiterste nauwkeurigheid zodat mankementen of beschadigingen voorkomen worden. Jos Dusseldorp neemt de tijd voor het vervoeren van jouw piano; zo schenken we aandacht aan het juist inpakken van jouw instrument. Wij nemen geen risico’s en willen er zeker van zijn dat er niets misgaat tijdens het verplaatsen en transporteren. Piano transport met Jos Dusseldorp is snel, schadeloos, veilig en betrouwbaar. Wacht na de verhuizing nog minimaal een maand met het stemmen van de piano, zodat deze voldoende geacclimatiseerd en tot rust gekomen is.

Jos Dusseldorp piano transport

Neem contact met ons op

Onze vakmensen kunnen piano’s zorgvuldig en efficiënt inladen om ze vervolgens veilig van A naar B te brengen. Geen zorgen meer voor jou! Twijfel niet om onze hulp in te schakelen bij jouw piano transport. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2020 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.