Het uit handen geven van taken zoals transport is een uitstekende service. Voor zowel particulieren die bijvoorbeeld gaan verhuizen, als voor bedrijven die manieren zoeken om de logistiek te verbeteren, is het een prima oplossing. Het scheelt jou of jouw personeel een hoop til- en sjouwwerk en je hoeft geen eigen chauffeurs aan te nemen en vrachtwagens en laadapparatuur aan te schaffen. Dit scheelt aanzienlijk in transport kosten! De vakmannen van Jos Dusseldorp nemen graag jouw transportwerkzaamheden over en zorgen voor een zorgzame en kwalitatieve samenwerking. Jouw transport wordt ingepakt, beschermd, ingeladen, vervoerd en weer uitgeladen. Daarnaast helpen wij tevens graag met overige logistieke werkzaamheden. Onze transportservice kan je inschakelen wanneer jij deze nodig hebt. Daarom betaal je alleen voor de momenten dat het daadwerkelijk nodig is. Bij het aannemen van interne chauffeurs loop je het risico dat ze niet altijd nodig zijn en dat is natuurlijk zonde!

Transport kosten

Aan welke kosten moet je denken?

Aan de nuttige service die een transportbedrijf als Jos Dusseldorp jou te bieden heeft zitten uiteraard wel transport kosten verbonden. Deze transport kosten hoeven echter niet hoog te zijn. De transport kosten zijn afhankelijk van jouw wensen, de frequentie en de hoeveelheid transport. Denk aan kosten zoals vrachtwagenhuur, brandstof, chauffeur(s) en eventuele extra sjouwmannen, til- en verplaatsapparatuur, pakmateriaal, kwaliteit en kwantiteit van de te transporteren goederen, lichamelijk werk en gespendeerde uren op de weg.

Kosten transport

Transport kosten in kaart brengen

De transport kosten die jij maakt bij het uitbesteden van de transportwerkzaamheden voor jouw bedrijf wegen niet op tegen de uitgaven voor het aannemen van eigen chauffeurs en het aanschaffen en onderhouden van voertuigen. Dit geldt zeker voor kleinere bedrijven. In zo’n geval staat Jos Dusseldorp voor je klaar om te helpen met de logistiek. Onze professionele en ervaren chauffeurs en vakmensen weten waar kwaliteit voor staat en zorgen voor een zorgzame en veilige transport van jouw goederen. Wij vinden het belangrijk om afspraken altijd na te komen en om goederen volgens afgesproken tijden (bij de klant) te leveren.

Kosten transport Jos Dusseldorp

Neem contact met ons op

Wil jij jouw transport uitbesteden aan een specialist en vraag je je af voor welke transport kosten jouw klus in aanmerking komt? Neem vrijblijvend contact op met Jos Dusseldorp. We bespreken jouw transport en wensen en kunnen jou vervolgens informeren over wat voor een prijskaartje daaraan verbonden zit. Eventueel kunnen ook nog andere mogelijkheden besproken worden. Twijfel niet om ons te contacteren, onze medewerkers helpen jou graag!

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.