Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van transport in Nederland en België. Denk bij particulieren niet alleen aan verhuizingen, we helpen ook graag bij kleinere vormen van transport, zoals een online aankoop of verkoop die verzonden dient te worden. Het is een tijdrovende en lichamelijk belastende taak om zelf te gaan sjouwen met zware voorwerpen tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of in het magazijn van een bedrijf. Tevens is het een dure optie voor bedrijven om de logistiek en transport intern te regelen. Een goede oplossing is het uitbesteden van de transportwerkzaamheden, zodat alle nodige transport in Nederland en België voor jou geregeld wordt. De enige uitzondering die Jos Dusseldorp maakt is het transport van voedsel, chemicaliën, olie- en smeermiddelen. Wij willen niet dat onze voertuigen en de andere goederen tijdens het transport bevuild worden en kiezen er dus voor om deze niet te vervoeren.

Transport Nederland Jos Dusseldorp

Transport Nederland door Jos Dusseldorp

Ons transportbedrijf verzorgt verschillende vormen van transport in Nederland. Wij helpen bij verhuizingen (waarin wij drie pakketten bieden: zelf verhuizen, samen verhuizen en laat je verhuizen), particulier transport en zakelijk transport in heel Nederland. Onze professionele vakmannen zijn ervaren in het vervoeren van schadegevoelige artikelen: door onze zorgvuldige manier van inpakken en inladen durven wij het aan om al jouw kostbare en schadegevoelige goederen te transporteren. Tevens bieden wij de service ‘Dedicated transport’ waarbij wij één of meerdere vrachtwagens met chauffeurs tot jouw beschikking stellen. Het voordeel hiervan is dat de vrachtwagens enkel gebruikt worden voor jouw transport, en dus geen rekening gehouden hoeft te worden met andere producten en leveringsafspraken. Je maakt alleen gebruik van de service wanneer jij deze nodig hebt, zo kunnen de kosten beperkt blijven.

Transport Nederland België door specialisten

Naast het transport in Nederland, biedt Jos Dusseldorp ook de mogelijkheid voor transport tussen Nederland en België. Dit geldt voor zowel zakelijke transport als (particuliere) verhuizingen. Mocht er behoefte zijn aan tijdelijke opslag bij transport tussen Nederland en België, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Kies daarom voor ons als logistieke partner en twijfel niet om contact op te nemen.

Transport Nederland

Online orders volgen

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Jos Dusseldorp en jouw transport in Nederland aan ons uitbesteedt ben je verzekerd van een prettige samenwerking. Je kan jouw orders altijd online volgen via onze website. Tevens kan je bij ons terecht voor (tijdelijke) opslag van goederen of inboedel in ons moderne warehouse. Hier worden eventuele aanvullende logistieke diensten toegepast, waaronder voorraadbeheer, orderpicking en handling. Je kan jouw voorraad 24 uur per dag inzien via onze webportal.

Nederland Transport

Maak een afspraak

Jos Dusseldorp helpt jou graag bij het vervoeren van al jouw producten, van (zware) meubels tot pallets. Wij zorgen doormiddel van transport in Nederland dat al jouw goederen zonder mankementen en op tijd volgens afspraak op de plaats van bestemming aankomen. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Jos Dusseldorp, om informatie aan te vragen en afspraken te maken over onze transport in Nederland.

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2019 - Jos Dusseldorp Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.