Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van transport in Nederland en België. Denk bij particulieren niet alleen aan verhuizingen, we helpen ook graag bij kleinere vormen van transport. Zoals een online aankoop of verkoop die verzonden dient te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor transport in Nederland en België? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Transport Nederland door Jos Dusseldorp

Ga je binnenkort verhuizen of heb je een groot aantal goederen dat je wilt versturen of verhuizen? Dan moeten al deze spullen natuurlijk van A naar B verplaatst worden. De transportmedewerkers van Jos Dusseldorp nemen dit graag voor je uit handen. Het is immers een intensieve en tijdrovende klus om dit allemaal zelf te doen. Daarnaast is het een lichamelijk belastende taak, wanneer je zelf gaat sjouwen met zware voorwerpen. Vooral voor transport in een magazijn zijn de juiste materialen en vervoersmiddelen essentieel. Dit zorgt naast efficiëntie ook voor veiligheid.

Transport Nederland Jos Dusseldorp

Transport Nederland België door specialisten

Daarnaast is het ook een dure optie voor bedrijven om de logistiek en transport intern te regelen. Je moet er veel voor regelen en dat is naast kostbaar ook nog eens tijdrovend. Tevens heb je er de juiste medewerkers voor nodig, die weten hoe het er in de transportwereld aan toe gaat. Een goede oplossing is het uitbesteden van de transportwerkzaamheden, zodat alle nodige transport in Nederland en België voor jou geregeld wordt. De enige uitzondering die Jos Dusseldorp maakt is het transport van voedsel, chemicaliën, olie- en smeermiddelen. Wij willen niet dat onze voertuigen en de andere goederen tijdens het transport bevuild worden en kiezen er dus voor om deze niet te vervoeren.

Transport Nederland

Wij helpen u verder

Ons transportbedrijf verzorgt verschillende vormen van transport in Nederland. Wij helpen bij verhuizingen (waarin wij drie pakketten bieden: zelf verhuizen, samen verhuizen en laat je verhuizen), particulier transport en zakelijk transport in heel Nederland. Onze professionele vakmannen zijn ervaren in het vervoeren van schadegevoelige artikelen: door onze zorgvuldige manier van inpakken en inladen durven wij het aan om al jouw kostbare en schadegevoelige goederen te transporteren.

Jouw eigen chauffeur

Tevens bieden wij de service ‘Dedicated transport’ waarbij wij één of meerdere vrachtwagens met chauffeurs tot jouw beschikking stellen. Het voordeel hiervan is dat de vrachtwagens enkel gebruikt worden voor jouw transport, en dus geen rekening gehouden hoeft te worden met andere producten en leveringsafspraken. Je maakt alleen gebruik van de service wanneer jij deze nodig hebt, zo kunnen de kosten beperkt blijven. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Transport tussen Nederland en België

Naast het transport in Nederland, biedt Jos Dusseldorp ook de mogelijkheid voor transport tussen Nederland en België. Dit geldt voor zowel zakelijke transport als (particuliere) verhuizingen. Mocht er behoefte zijn aan tijdelijke opslag bij transport tussen Nederland en België, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Kies daarom voor ons als logistieke partner en twijfel niet om contact op te nemen.

nederland belgië transport

Maak een afspraak

Jos Dusseldorp helpt jou graag bij het vervoeren van al jouw producten, van (zware) meubels tot pallets. Wij zorgen doormiddel van transport in Nederland dat al jouw goederen zonder mankementen en op tijd volgens afspraak op de plaats van bestemming aankomen. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Jos Dusseldorp, om informatie aan te vragen en afspraken te maken over onze transport in Nederland.

Online orders volgen

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Jos Dusseldorp en jouw transport in Nederland aan ons uitbesteedt ben je verzekerd van een prettige samenwerking. Je kan jouw orders altijd online volgen via onze website. Tevens kan je bij ons terecht voor (tijdelijke) opslag van goederen of inboedel in ons moderne warehouse. Hier worden eventuele aanvullende logistieke diensten toegepast, waaronder voorraadbeheer, orderpicking en handling. Je kan jouw voorraad 24 uur per dag inzien via onze webportal.

Specialist nodig voor uw opslag?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.