Je spullen opslaan tijdens een wereldreis

Een wereldreis is voor veel mensen een droom. Het is niet te vergelijken met een vakantie van twee of drie weken. Tijdens een wereldreis ga je meerdere maanden en soms wel járen op pad. In een grote rugzak neem je alleen de hoognodige spullen mee. Je moet het immers wel allemaal mee sjouwen. Wanneer je voor een langere tijd weggaat, kiezen veel mensen ervoor om hun huur op te zeggen of hun woning te onderverhuren. Maar waar sla je jouw spullen op tijdens een wereldreis? In deze blog lees je er meer over.

spullen opslaan tijdens wereldreis

Wat wil je bewaren?

Voor het opslaan van je spullen tijdens een wereldreis zijn verschillende mogelijkheden. Voordat we de verschillende opties bespreken, is het goed om eerst te bedenken welke spullen je wilt bewaren. Het moment voordat je op wereldreis gaat is dan ook hét moment om je meubels en spullen uit te zoeken. Misschien kom je namelijk wel tot de conclusie dat je niet al je meubels wilt bewaren. Heb je uitgezocht wat je wilt bewaren? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte plek om je spullen op te slaan tijdens je wereldreis.

 

 

Een geschikte opslagplek tijdens je wereldreis

Bij het uitzoeken van een geschikte opslagplek, is het belangrijk dat je jouw spullen er voor een langere tijd kunt opslaan. Een optie is bijvoorbeeld om je spullen bij familie of vrienden op te slaan. Het nadeel hiervan is dat ze daar misschien wel in de weg staan. Wil je jouw familie en vrienden hier niet mee belasten? Kies er dan voor om je spullen op te slaan bij Jos Dusseldorp.

Opslag voor korte of langere duur

Spullen opslaan tijdens een wereldreis is bij Jos Dusseldorp heel eenvoudig en daarnaast bieden we je diverse mogelijk. Bij ons is het namelijk mogelijk om je inboedel voor een korte of lange tijd op te slaan. Je krijgt de beschikking over één of meerdere afgesloten opslagcontainers. Deze zijn alleen bestemd voor jouw eigendommen. Ook belangrijk: wij slaan je spullen op in een goed beveiligd pand. Zo hoef jij je tijdens je reis geen zorgen te maken om jouw spullen. In onze opslag staan ze zeker veilig!

Inboedel opslag bij Jos Dusseldorp

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw spullen op te slaan tijdens je wereldreis? Op de pagina opslag lees je er meer over. Of neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. We helpen je graag!

 

« Terug naar het overzicht
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.