Wat is home delivery voor bedrijven?

Bedrijven die naast hun fysieke winkel ook een webshop onderhouden zijn wellicht bekend met dit probleem: Want hoe vind je de juiste balans tussen klantenservice en snelheid zonder dat de kwaliteit van je diensten daar onder lijdt? Het antwoord daarop kan home delivery zijn. Zoals de naam al zegt, slaat home delivery (thuislevering- of bezorging) op het thuisbezorgen van producten of diensten. Zeker voor een kleiner bedrijf dat niet over een uitgebreid wagenpark of vervoerdienst beschikt kan dit een optie zijn. Lijkt dit jou als ondernemer aantrekkelijk?  Lees er meer over in ons nieuwe blog!

Meer dan thuisbezorgen

Het principe van home delivery zie je tegenwoordig overal. Van schoenen tot etenswaren, meubels en kleding: je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt voor klanten thuisbezorgd. Wanneer je als kleiner bedrijf ook aan thuisbezorgingen doet, kan deze persoonlijke service flink wat geld kosten. Schakel daarom een erkend bedrijf in dat jouw transport regelt. Dit is alleen niet sneller, het staat ook een stuk professioneler. Bovendien worden de producten netjes thuis geleverd en, in het geval van zware meubels of andere voorwerpen, de trap opgetild. Zo kun jij als ondernemer de focus bij je zaak, klanten en producten houden!

Transport door Jos Dusseldorp: Speciaal voor home delivery hebben wij onze servicedienst Logistics2Consumer opgericht. Deze tak van Jos Dusseldorp Transport richt zich met name op het transport van allerlei goederen en producten.

Ook voor particulieren

Home delivery kan daarnaast ook ingezet worden voor particulieren. Je hebt immers vast ooit iets op een website zoals Marktplaats gezien, maar erover getwijfeld hoe je dat bankstel of die tafel thuiskrijgt. Ook dankzij de transportservice van Jos Dusseldorp hoeft dit niet langer een probleem te zijn. Onze chauffeurs staan garant voor een snelle levering en rijden graag voor je om jouw spullen op te pikken. Daarnaast zijn onze medewerkers ervaren met allerlei meubelstukken. Van bankstel tot grote kast en van tafel tot zelfs een piano!

bezorgen van producten

Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp: ook in transport bedreven!

Als bekend verhuisbedrijf in de Achterhoek en in de gehele provincie Gelderland is Jos Dusseldorp ook actief in de transport– en opslagdiensten. Niet alleen in de provincie, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Hierdoor kunnen we een breed aanbod diensten bieden die vooral als doel hebben om transport, verhuizen en opslag makkelijker te maken voor onze klanten. Kun jij zelf ook wat hulp gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op! Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en hoe we elkaar van dienst kunnen zijn. Onze diensten beginnen bij het ophalen van de producten, het transport en eindigen pas nadat de door jouw gewenste producten netjes op locatie geleverd zijn.

 

 

« Terug naar het overzicht
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.