Zakelijke verhuizingen

Professionele bedrijfsverhuizingen op maat, met flexibele opties en eerlijke prijzen. Wij ontzorgen uw bedrijf volledig voor een efficiënte en probleemloze verhuizing.
Lees verder

We begrijpen dat een bedrijfsverhuizing een complex proces is dat goed gepland en georganiseerd moet worden. Daarom hebben we verschillende opties om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij bedrijfsverhuizingen begrijpen wij dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij flexibiliteit en maatwerkoplossingen aan. Of u nu een kleine kantoorverhuizing of een grotere bedrijfsverplaatsing plant, wij passen onze diensten aan op uw specifieke situatie.

Professionele verhuismaterialen en partners

Wij beschikken over professionele verhuismaterialen om uw bedrijfsverhuizing efficiënt en veilig te laten verlopen. Denk hierbij aan speciale schilderijkisten voor waardevolle kunstwerken en kluizenkarren voor het veilig transporteren van waardevolle documenten of apparatuur. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners indien er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het verwijderen van ramen of kozijnen.

Verzekering en garantie

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten.  Daarom zijn wij al jaren officiële Erkende Verhuizers. Hiermee bent u verzekerd voor eventuele schade tijdens de verhuizing.

De belofte van Dusseldorp: we gaan tot het uiterste

"Bij bedrijfsverhuizingen is een efficiënte en zorgvuldige aanpak essentieel. Onze ervaren verhuisspecialisten zorgen ervoor dat kantoormeubilair en apparatuur op de juiste manier worden verpakt, vervoerd en op de nieuwe locatie worden geplaatst. Hierbij houden we rekening met specifieke behoeften van de klant en zorgen we ervoor dat de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord.