Jos Dusseldorp Verhuizingen
De krachtige combinatie


1
Zelf verhuizen
2
Samen verhuizen
3
Laat je verhuizen

Verhuisservice

Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp

Ga je verhuizen? Vaak betekent dit de start van een nieuwe fase in je leven of in een organisatie. Veel mensen zien echter op tegen verhuizen vanwege de stress die het met zich meebrengt. Jij ook? Jos Dusseldorp neemt jouw zorgen graag uit handen. Als erkende verhuizer met ruime ervaring in particuliere & zakelijke verhuizingen, laten we de start in jouw nieuwe woning of bedrijfspand soepel verlopen. De verhuisservice in Lichtenvoorde van Jos Dusseldorp maakt het mogelijk om snel in het nieuwe pand te kunnen trekken. Voor zowel een zakelijke als een particuliere verhuizing is het prettig dat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Inboedel opslaan

Wil je jouw inboedel tijdelijk opslaan? Ook hierin is Jos Dusseldorp jouw partner. Het is mogelijk de inboedel veilig op te slaan voor lange of korte termijn. Dit kan ideaal zijn wanneer je gaat verbouwen of verhuizen naar het buitenland.


Verhuisbedrijf in Lichtenvoorde

Verhuisbedrijf Jos Dusseldorp is gevestigd in Lichtenvoorde. Door onze jarenlange ervaring durven wij wel te zeggen dat we gespecialiseerde verhuizers zijn. Wij bieden verschillende verhuismogelijkheden aan. In overleg met jou bepalen we welke verhuisservice het beste bij jouw wensen past. Niet alleen in Lichtenvoorde en omgeving is Jos Dusseldorp actief, maar ook in plaatsen als Aalten, Ulft, Vorden, Borculo, Ruurlo, Doetinchem, Lochem, Eibergen en Winterswijk. Verhuizingen zijn mogelijk door heel Nederland. Wil je naar het buitenland verhuizen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem! Er wordt een plan op maat gemaakt om de verhuizing naar het buitenland zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Specialist nodig voor
een verhuizing?

Bel ons 0544 476277

Stuur ons een e-mail