Verhuis transport

bedrijfsverhuizing2Wat kost verhuis transport? Verhuis transport is een onderdeel van wat je uiteindelijk voor een complete verhuizing kwijt bent.

Prijsopbouw verhuizing
Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de prijsopbouw van een verhuizing:

  • Inpak- en montagewerkzaamheden
  • Het woningtype en de bereikbaarheid daarvan
  • Het volume van de inboedel
  • Wel of geen tussentijdse opslag
  • De reisafstand van deur tot deur, het zogenoemde verhuis transport

Voor welk serviceniveau kies je?
Zie je het zitten om je spullen zelf in te pakken, meubels te demonteren en op de dag van de verhuizing onze verhuisspecialisten te helpen met laden en lossen? Dan is zelf verhuizen iets voor jou. Naast de optie zelf verhuizen kun je bij ons ook kiezen voor samen verhuizen en laten verhuizen. Laten verhuizen, de naam verraadt het al, is een full-service pakket en ideaal voor iedereen die gaat voor gemak en service.

Verschillende factoren
Het maakt voor de verhuizing nogal wat uit of die plaatsvindt in een appartement zonder lift of in een gelijkvloerse woning. Het één is veel arbeidsintensiever dan het andere. Naast het woningtype en de bereikbaarheid daarvan is ook de hoeveelheid spullen van invloed op de prijs. Datzelfde geldt voor tussentijdse opslag. Het is goedkoper als we op een dag direct van A naar B kunnen rijden.

Verhuistransport

Vanzelfsprekend telt de afstand tussen jouw huis en ons bedrijf ook mee in de verhuiskosten. Woon je in de Achterhoek, bijvoorbeeld in Doetinchem, Lochem, Lichtenvoorde, Winterswijk, Eibergen of in één van de dorpskernen, dan bespaar je bij Jos Dusseldorp uit Lichtenvoorde op voorrijkosten. Jos Dusseldorp kom je echter overal tegen in Nederland. Ook verhuizingen naar het buitenland regelen wij met veel vakmanschap.

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers
Erkende Verhuizers bieden graag extra zekerheid. Daarom werken wij met het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers. Dat is jouw verzekeringspolis. Valt er tijdens de verhuizing iets of treedt er enige andere vorm van schade op? Jouw particuliere inboedel is op basis van nieuwwaarde verzekerd tot maximaal € 100.000,-. Dat is toch een geruststellende gedachte.

100% klanttevredenheid
Omdat Jos Dusseldorp een Erkende Verhuizer is, kun je ervan op aan dat wij verantwoord en vertrouwd verhuizen. Onze meeste verhuisklussen voeren we uit in de Achterhoek, maar uiteraard kom je ons door heel Nederland tegen. Wil je weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de beoordelingen van Jos Dusseldorp Transportbedrijf. 100% beveelt ons aan. Mooi toch?

Wil je naar of van Lichtenvoorde, Doetinchem, Lochem, Winterswijk of Eibergen verhuizen, kies dan voor Jos Dusseldorp. Meer weten? Bel ons gerust. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Efficiënt verhuizen
Bij een verhuizing komt heel wat inpakwerk en sjouwwerk kijken. Hoe moet je tillen en hoe kun je het best omgaan met kostbare goederen? Je moet er toch niet aan denken dat er iets gebeurt met jouw antieke kast, die al jaren in de familie is. Of dat er een kras komt op de designtafel die zo goed past bij jouw interieur. Onze vakmensen weten precies hoe ze met jouw spullen moeten omgaan. Daarom verpakken ze die zodanig in, dat er geen schade ontstaat. Ook het laden in de laadruimte van de verhuiswagen gebeurt efficiënt. Kortom; verhuizen is en blijft een vak.

Een nieuwe fase

Ga je verhuizen? Een nieuwe woning, andere omgeving en misschien wel een nieuwe woonplaats; dat is best even wennen. Misschien zie je ook wel op tegen de stress van de verhuizing. Om alles snel en soepel te verhuizen helpen de verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp je graag. Je kiest zelf het pakket dat bij je past: Zelf verhuizen, Samen verhuizen of Laat je verhuizen. Wij werken onder meer veel in (de omgeving van) Aalten,  Doetinchem, Eibergen, Lochem, Enschede, Lichtenvoorde en Winterswijk.

Specialist nodig voor je verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.