Een Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een hele klus. Je moet je werk tijdelijk stilleggen. Dit is in alle sectoren erg vervelend. Een bedrijfsverhuizing heeft invloed op iedereen, het is belangrijk dat dit snel en moeiteloos verloopt. Je kunt daarom wel wat hulp gebruiken bij zo’n grote verhuizing. Door de jarenlange ervaring is Jos Dusseldorp perfect in staat een bedrijfsverhuizing goed te laten verlopen.

Een bedrijf verhuizen

Best spannend zo’n zakelijke verhuizing. Je vraagt je waarschijnlijk af wat de beste aanpak is, hoeveel tijd alles kost en hoelang je het werk eventueel stil moet leggen. En dan heb je het nog niet eens over de inrichting van het nieuwe pand. Dat is natuurlijk handig om van tevoren te bepalen, zodat je alle meubels direct op de goede plaats kunt zetten. De verhuisspecialisten van Jos Dusseldorp denken graag met je mee. Met een goede voorbereiding en planning, oplettendheid, structuur en leiding zorgen we samen met jou voor een efficiënte bedrijfsverhuizing. Dan kun jij je werk snel weer oppakken. Doordat de verhuizing snel verloopt, bespaar je de kosten voor een langdurige verhuizing. Samen met Jos Dusseldorp worden de spullen nauwkeurig ingepakt en vervoerd, zodat alle spullen zonder schade aan komen op de nieuwe bestemming.

Jouw inboedel tijdelijk opslaan?

Al meer dan 50 jaar dragen we bij Jos Dusseldorp zorg voor het transport van (schadegevoelige) goederen. Het specialisme dat door de jaren heen is opgebouwd zorgt ervoor dat het hele proces van een bedrijfsverhuizing voorspoedig en veilig gebeurt. Wij nemen de verhuiszorgen uit handen zodat je snel van de nieuwe bedrijfslocatie geniet. Moeten de spullen worden opgeslagen tijdens de verhuizing? Ook dit is bij ons mogelijk. De inboedel wordt in een goed beveiligd pand opgeslagen. Wanneer de inboedel weer nodig is, kunt u dit telefonisch aan ons laten weten. Wij verzorgen de inboedelopslag en zetten onze voertuigen  en hulpmiddelen in om de spullen vervolgens op de juiste plek te brengen.

Afspraak maken

Laat jouw bedrijfsverhuizing verzorgen door Jos Dusseldorp. Wil je een afspraak inplannen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Specialist nodig voor een zakelijke verhuizing?

Bel 0544 371210 Stuur ons een e-mail
© 2022 - Jos Dusseldorp Transport heeft zijn website met liefde laten maken door Fervent Digital.